Luxe Strandvakantie

Luxe Strand Vakantie In Zuid-Europa

Luxe vakanties zijn niet alleen voor de rich and famous meer. Miljoenen mensen over de hele wereld genieten van het leven van een vakantie van je leven op een paradijselijk eiland en de stranden van Zuid-Europa, omdat deze bestemmingen voor prijsbewuste vakantiegangers beschikbaar zijn gekomen.

De meest populaire en betaalbare bestemming in Zuid-Europa is Italië's Capri, met zijn adembenemende bergen, groene stranden, uitstekende eetgelegenheden en prachtige villa's. De "Little Venice" is één van de meest romantische plaatsen die u kunt bezoeken tijdens de reis naar Zuid-Europa, en de echte stranden van Sardinië zijn beide uitstekend en leuk om te verkennen.

Omdat er zo veel mensen de voorkeur aan dit soort luxe strandvakantie, sommige resorts bieden het. Capri is ideaal voor kinderen en gezinnen, en er zijn zelfs villa's die speciaal zijn ontworpen voor grote groepen. Dus als u op zoek bent naar een plek waar je kunt ontspannen in stijl, hier zijn enkele aanbevelingen voor luxe vakantiewoningen in Zuid-Europa.

Massimo is een klein resort in Rimini, Sicilië. Het heeft een klassiek design, met voornamelijk wit en zand gekleurde huisjes. De hotels hier zijn zeer modern en goed ingericht, en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het strand is ook erg mooi en schoon, met een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee.

De prachtige stranden van Massimo zijn niet alleen voor de ouderen en jongeren, met veel gezinnen genieten van de zon, de zee en de parken van Rimini. Deze vakantie plek is verkozen tot de beste mediterrane Island vakantie bezoekers, en als zodanig, luxe accommodatie is hier beschikbaar voor reizigers die willen het beste van de Côte d'Azur te genieten. Deze hotels zijn een absolute must see, terwijl in Zuid-Europa.

Een andere locatie om te ontdekken, is Negril. Met zijn prachtige landschap en de historische gebouwen, de natuurlijke schoonheid en serene sfeer van deze vakantie-uitje zijn zeer uniek. Het is ook een locatie met een zeer goed weer en een rustige, tropische omgeving. Negril is gelegen op een binnenwater van water, wat betekent dat je niet hoeft te maken over uw accommodatie wordt warm of koud.

Hoewel Negril ligt op slechts twintig minuten van Port Louis, kunt u gemakkelijk rijden er als je niet graag het gevoel van gepropt in een luxe hotelkamer. De Riviera Côte d'Azur ligt op slechts dertig minuten, en het luxe strand van Negril is ook dicht bij de oceaan. Dit is een goed moment om Zuid-Europa te bezoeken en maken uw vakantie compleet.

Gelegen in Israël, Haifa is een van de meest populaire luxe toeristische bestemmingen. Ook al is het niet zo rijkelijk als de andere bestemmingen, vindt u tal van charmante huizen en luxe villa's op het strand, met heldere en schone stranden. De kosten van levensonderhoud in Haifa relatief lager dan elders, dat is de reden waarom meer gezinnen kiezen om te leven hier in plaats van verhuizen naar Noord-Europa.

In aanvulling op de vele accommodatie opties beschikbaar in Israël, kunt u kiezen uit privé- en villa's, appartementen, appartementen en andere grote hotels gevestigd in historische gebouwen in het Caribisch gebied. U kunt ook ervaring een beetje van mediterrane cultuur door het nemen van een reis naar een aantal stranden in Barbados, Jamaica of Antigua. Deze plaatsen zijn ver genoeg van Europa, zodat u om te verkennen en te ontspannen op een budget.

Om echt te genieten van alles de grote aspecten van de locatie, moet je wat planning te doen voordat je naar Zuid-Europa komen. Vergeet niet dat je veel mooie en goedkope stranden kan krijgen op een begroting. Zorg ervoor dat u uw accommodatie van tevoren te reserveren als u van plan om te reizen in het laagseizoen.

Luxe vakanties kan een fantastische manier om een ​​vakantie door te brengen. Vergeet niet dat niet iedereen die vakantie op deze locaties het zich kan veroorloven. Kijk om je heen om te zien wat er beschikbaar is voordat je boekt.