Hdd Vervangen

Het Vervangen van de Hdd ' s in Office Systemen

Een andere nieuwe IT-dienst die de school districten hebben geïmplementeerd is een project om de High Def schijven (HDD's) in alle IT-apparatuur te vervangen. De HDD's zijn in principe een vaste schijf die in een CD-R of CD-RW vorm. De harde schijven zijn een stuk makkelijker te monteren dan CD-R of CD-RW, dus is het zinvoller om hen eerder vervangen dan gewoon nieuwe schijven of CD-R / RW te kopen. Dit is echter een ander geval waar u zal moeten kiezen tussen de twee technologieën.

Een High Def Disc (HDD) is zeer nuttig voor het opslaan en delen van bestanden, omdat het niet vertragen uw computer zo veel als de optische drives te doen. Natuurlijk, de HDD's alleen houden tot ongeveer 200MB aan data, dat is de reden waarom de gemiddelde computer gebruiker niet in staat zal zijn om ze te gebruiken om bestanden van dat formaat op te slaan. De grote hoeveelheid data kunnen middelen die het systeem nog goed kan functioneren opslaan.

Terwijl High Def schijven zijn zeer geschikt voor het opslaan en delen van bestanden, ze de neiging om heel snel uit te dragen. Het kost tijd om de innerlijke werking van de harde schijven om daadwerkelijk roest. Dit betekent dat als je ooit nodig hebt om de aandrijving en de kwaliteit van de gegevens op verslechtert vervangen, de inhoud van het kan niet meer worden gelezen.

Er zijn manieren om dit. U kunt een vervangende aandrijving die ook zal helpen om de prestaties van uw computer te verhogen aan te schaffen. Maar als je dit doet, zul je moeten betalen voor twee services en dat kan duur zijn.

Het tweede project dat wordt uitgevoerd is de integratie van software en desktop resources. Bijvoorbeeld, moet u de printer drivers en het geluid kaarten te vervangen. Dit betekent dat alle van de verschillende bestuurders zal moeten worden geïnstalleerd.

Hoe zit het met alle software producten die al op uw computer? Het project zal opnieuw moeten worden gedaan om ervoor te zorgen dat alle van de stuurprogramma's voor uw bestaande programma's zijn bijgewerkt. Je hebt ook om uw software drivers te updaten.

IT-managers zullen vaak vragen hun IT-medewerkers om deze technologische upgrades uit te voeren. Vele malen, zal de IT-managers willen dit project te doen op hun eigen, zodat ze kunnen blijven maken van de informatie beveiligingsprogramma's die al op zijn plaats zijn. Sommige IT-managers kunnen vinden dat dit te veel tijd zou vergen en ze zijn gelukkiger zijn met het idee van het uitbesteden van het project.

Zoals we al hebben gezegd, kunnen IT-managers moeten veel tijd besteden aan het project. Dit geldt met name als ze niet iemand die zo deskundig als ze willen hebben. Daarnaast kan het nodig zijn om te huren een andere aannemer om hulp te voltooien van het project.

Als u het project manager, is het zeer belangrijk dat u alle van de factoren die betrokken zijn bij het uitbesteden van het project te overwegen. Als je doet dit soort projecten, moet je ervoor zorgen dat je heel duidelijk met uw klant met betrekking tot wat er gaat gebeuren. Immers, als je gaat om hen in staat stellen om u de vergunning voor een project te geven, moet u ervoor zorgen dat ze begrijpen wat er gaat gebeuren.

U mag in staat zijn om een ​​vergunning voor een project te krijgen. Echter, zult u merken dat ze je niet toelating van een project kan geven. In dit geval moet u iemand die de vergunning voor een project kunt krijgen. Daarnaast moet je duidelijk bent over de tijdlijn zijn wanneer u het project geautoriseerd, zodat u weet dat u het project voor de deadline af te ronden.

Zodra u het project hebben toegelaten, is het zeer belangrijk dat u leveren wat nodig is. Dat betekent dat je het materiaal moet sturen dat u verantwoordelijk bent voor het verzenden naar uw klant bent en je moet zorgen dat u follow-up met uw klant zodra het project is voltooid. Als het eenmaal is voltooid, moet je wat tijd om het project, evenals het document dat u hebt gemaakt toen je aan het project herzien nemen. en erachter te komen hoe het project ging.

Tot slot, nadat je het project overgenomen en geïmplementeerd in uw omgeving, moet u in staat om uw klant wat ze willen zien. en erachter te komen hoe goed het project gewerkt.