Nieuwbouwwoning Kost Methoden

In dit artikel zullen we een kijkje nemen op de administratieve verwerking van alle Nieuwbouwwoning kosten. Dit geeft u een idee van de exacte cijfer betrokken en zal u toelaten om te weten waar je kosten kunnen snijden.

Bouwkosten Nieuwbouwwoning

De volgende methoden zijn gebaseerd op Nieuwbouwwoning kosten: percentages, korte-termijn en lange termijn kostenberekening. Voor het doel van de discussie, worden de korte termijn kostenberekening gepresenteerd. Ze worden echter alleen toegepast op vaste kosten zoals vaste infrastructuurkosten of definitieve exploitatiekosten.

De eerste methode is de som van de bouwkosten te identificeren. Het is belangrijk om duidelijk te zijn over de totale kosten van de bouw voor het plegen van het werk te zijn. Wanneer u zich verbinden aan een project, gaat u akkoord met een bepaalde hoeveelheid geld te besteden aan de bouwkosten. Dit betekent dat u akkoord gaat met dit specifieke bedrag te betalen, zonder enig idee van hoeveel u zult doorbrengen op andere kosten voor de bouwwerken.

De tweede methode is de som van bouwkosten identificeren gedurende een bepaalde periode. Naast de vaste kosten, zijn ook variabel posten die toenemen of afnemen naarmate het project vordert. De variabele kosten zijn inclusief arbeid, materialen en overheadkosten.

De derde methode is om de totale som van het kapitaal kosten te identificeren gedurende een bepaalde periode. Ook deze methode op basis van vaste kosten en de sommen die worden toegewezen kunnen veranderen. Meestal zijn deze vaste kosten zijn overeengekomen in het begin van het project, maar soms veranderen ze in lijn met de ontwikkeling van het project.

De vierde methode is het percentage van de bouwkosten die onder winst identificeren. Dit is te wijten aan het feit dat de kosten kunnen variëren afhankelijk van de aard van het project. Sommige projecten zijn bedoeld om winstgevend te zijn, terwijl anderen arenot. Echter, als een project winstgevend is, dan zijn de kosten hebben meer kans om vast dan variabel.

Elke methode in het spel komt voor een bepaald project. Ze verschillen enigszins bij het verwerken van variabele kosten, maar het is belangrijk om te onthouden dat de totale kosten van een project aanzienlijk kunnen verschillen van project tot project. Zelfs de vaste kosten van een project kan iets veranderen.

Om te beginnen, de vaste kosten zijn een percentage van de winst, en dit wordt genomen vóór de definitieve vaste kosten. Dit komt omdat de winstmarge in verband met het project niet zo hoog kunnen zijn zoals het was in het begin van het project. Het aandeel van de winst kan worden aangepast naarmate het project vordert.

De uiteindelijke vaste kosten te dekken, worden de overige vaste kosten bedoeld. Deze omvatten variabele kosten en, in sommige gevallen, postings die afkomstig zijn van vaste of kleine oplagen studies.

De methode ter bepaling van de vaste kosten van een project heet lange termijn kostenberekening. Dit gebeurt door het ontwikkelen van een bepaalde calculatie gedurende een tijdsperiode (bij voorkeur een jaar of meer) na de voltooiing van het project en dit te combineren met de vaste kosten van het project om een ​​totaalcijfer te krijgen.

Bij de administratieve verwerking voor Nieuwbouwwoning kosten, de werkelijke kosten van het project zijn belangrijker dan welke projecties of prognoses. De cijfers moeten worden gebaseerd op harde feiten. Het hebben van een duidelijk inzicht in hoeveel een bepaald project gaat kosten is een belangrijk instrument voor het verbeteren van de kwaliteit van projecten.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van berekeningsmethoden die voorzien in Nieuwbouwwoning kosten. De methode kan de bouwheer kosten die onjuist of verouderd zijn te identificeren en daarmee voorkomt mogelijk afval en kan de productiviteit te verhogen.

Bouw

Interessante links