Hoe een houten terras te bouwen

In dit stijlvolle ontwerp ziet u de eenvoudige constructie van een houten terras van hout. U kent waarschijnlijk de meeste bouwmaterialen en structurele elementen die u nodig heeft om uw ideale buitenruimte te bouwen die gewijd is aan ontspanning en rust. Het moeilijkste zal zijn om een ​​ontwerp te bedenken waarin de esthetische aspecten en praktische overwegingen van de tuin zijn verwerkt.

Houten Terras

Om het juiste hout voor dit project te krijgen, moet u weten welk soort hout geschikt is voor uw gebied. De gemakkelijkste en goedkoopste optie is hardhout, zoals Red Oak. Er zijn echter enkele geweldige selecties beschikbaar die uw tuin tot een aantrekkelijke aanvulling op elk huis maken. Kies zorgvuldig en u zult er geen seconde spijt van krijgen!

Het kiezen van de houtsoort voor je terras kan best een uitdaging zijn. De belangrijkste overweging is niet de prijs, maar eerder de levensduur van uw investering. De keuze moet gebaseerd zijn op de weersomstandigheden van de regio waarin u woont. De meeste mensen geven de voorkeur aan een houten terras op een winderige dag, maar als u in een klimaat leeft waar regen vaak voorkomt, is dit misschien niet de beste keuze.

Als u eenmaal heeft besloten welke houtsoort u wilt voor uw terras, moet u een leverancier zoeken die het levert. Mogelijk moet u contact opnemen met verschillende leveranciers om er een te vinden die goede prijzen en de beste selectie houtsoorten biedt. Zodra u een leverancier heeft gevonden, controleert u online hoe deze werkt. Sommige bedrijven bieden gratis schattingen en andere services, dus vraag rond om te bepalen welke de beste klantenservice en ondersteuning biedt. Het heeft geen zin om alleen een leverancier te kiezen om te ontdekken dat ze geen gratis schatting bieden. Hetzelfde geldt voor leveranciers die geen advies of ondersteuning bieden.

Kies een leverancier die de reputatie heeft kwaliteitsproducten tegen redelijke tarieven te leveren. Ze zouden u niet meer dan ongeveer $ 150 per kaart mogen vragen voor een stuk hout van hoge kwaliteit, dat jaren meegaat. Als je van plan bent om je kaartspel in de loop van de tijd te bouwen, overweeg dan om meer dan één stuk te kopen. Dit bespaart u geld op benodigdheden en stelt u in staat de componenten van het dek te vervangen als uw behoeften veranderen.

Houten dekken zijn relatief goedkoop als ze in grote hoeveelheden worden gebouwd. Zorg ervoor dat u materialen selecteert die gemakkelijk te onderhouden en weerbestendig zijn. Een goede leverancier zal u kwaliteitsontwerpen leveren en u adviseren over methoden om ze er op hun best uit te laten zien.

Bouw

Interessante links